伊莉討論區

標題: 型格鬥性感 星戰Tee孔孝真VS谷胸雪炫 [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2016-2-26 06:49 PM     標題: 型格鬥性感 星戰Tee孔孝真VS谷胸雪炫

女星出席公開場合都會花唔少心思悉心打扮,有時佢哋去啲隆重場合會以性感造型示人,不過去啲服裝品牌活動,佢哋就會配合品牌形象而選擇比較另類嘅裝束出現。

好似今日傍晚喺韓國就有「2016 Maxmovie最佳電影賞」同埋眼鏡品牌GENTLE MONSTER宣傳活動舉行,雙方都邀請到唔少明星助陣,不過要數卡士勁嘅就非GENTLE MONSTER莫屬,呢個品牌嘅墨鏡獲唔少明星追捧,而今日出席嘅嘉賓就有孔孝真、池晟、池昌旭、李多海等,位位都一線明星,當中韓劇《主君的太陽》女星孔孝真就以非常型格嘅造型示人,佢身穿黑色星戰Tee,外披牛仔厚褸,配上波鞋裙及高跟鞋,行出嚟已好似行緊catwalk咁,甚具台型,還有不得不提佢一頭髮型,凌亂得嚟又非常跟上潮流,事關人氣劇《奶酪陷阱》中,女主角金高恩一頭「狗毛」髮型成為女性跟風嘅對象,可見孔孝真呢位潮流一姐絕對跟得上步伐。
另外,「2016 Maxmovie最佳電影賞」今日亦都喺首爾廣津區舉行,喺活動開始前眾星就先行紅地毯,而女團AOA嘅雪炫以一襲性感白色長裙登場,佢再次谷胸上陣,即時成為風頭躉。

心得:雪炫真有點像卡通片走出來的女角,美麗得有點不像真的人。

[attach]113208696[/attach][attach]113208702[/attach][attach]113208697[/attach][attach]113208698[/attach][attach]113208699[/attach][attach]113208700[/attach][attach]113208701[/attach][attach]113208704[/attach]

作者: qqband    時間: 2016-2-26 07:41 PM

沒有文字敘述的那麼性感呀
作者: oscar13    時間: 2016-2-27 01:24 AM

露太少了啦
這樣怎麼吸引大家注意勒
粉絲會很失望的

作者: zogol    時間: 2016-2-27 01:35 AM

外型還蠻不錯的,應該可以多露一點。
作者: a5720104    時間: 2016-2-29 11:50 PM

她這樣叫性感也露太少了吧
還是多露一點比較容易吸引人的注意
作者: bronson38    時間: 2016-3-1 12:24 AM

確實很大膽演出阿
精采內容不能錯過
影迷好好欣賞吧

作者: a22058126    時間: 2016-3-2 03:21 PM

怎麼感覺隨便穿著阿真是失望啊
作者: iisguagua    時間: 2016-3-3 03:46 PM

老實說, 怎麼看雪炫就是對她沒啥感覺...
作者: mayxec36    時間: 2016-3-3 07:07 PM

怎麼看怎麼沒感覺 係我也佩服了

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://a18.eyny.com/) Powered by Discuz!